schoonheidssalon-soraya-darphin-bloem1

Darphin anti-aging behandelingen

Stimulskin Plus collectie

De Stimulskin Plus collectie verbetert de elasticiteit van de huid en maakt de huid compacter en steviger. Maakt de huid voelbaar voller, lift en verbetert het aanzien van de gezichtscontouren. Vermindert lijntjes en rimpels. Verbetert de uitstraling van de huid en verheldert ouderdomsvlekken. Diep voedend. Versterkt en versoepelt de huidbarrière.

Prédermine collectie

De Prédermine collectie verbetert de elasticiteit en stevigheid. Vermindert het aanzien van rimpels en lift de huid.

Exquisâge collectie

De Exquisâge collectie versterkt de vochtbarrière van de huid. Hydrateert, verzacht en geeft comfort en soepelheid. Stimuleert het celvernieuwingsproces en werkt tegen vermoeidheid van de huid. Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar. De teint van de huid ziet er energiek en stralend uit.

Ideal Resource collectie

De Ideal Resource collectie is voor iedereen die de eerste rimpels, een gebrek aan een gezonde uitstraling, een onregelmatige huidstructuur en huidimperfecties wil bestrijden. Deze behandeling verbetert de uitstraling van de huid, verfijnt de huidstructuur, vernauwt de poriën en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes.

Prijs anti-aging behandelingen

•   95 minuten € 112,00
•   75 minuten € 96,50

Behandelingen volgens de Darphin methode

In de 75 minuten behandelingen ontvangt u, naast de noodzakelijke stappen om uw huid te verbeteren een massage en een masker voor het gezicht en de oogcontouren.
De behandeling: reiniging, peeling, 1 x massage, 1 x gezichtsmasker + oogmasker, hand- of voetmassage, dag- of nachtverzorging.
(Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden verwijderd (milia en/of comedonen)).

De 95 minuten behandelingen dompelen u onder in de wereld van Darphin en laten u en uw huid genieten. Een mooi moment voor uzelf met als resultaat een perfect verzorgde en verbeterde huid en een compleet ontspannen geest.
Bij behandeling: reiniging, peeling, 2 x massage, 2 x gezichtsmasker + oogmasker, hand- en voetmassage, dag- of nachtverzorging.
(Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden verwijderd (milia en/of comedonen)).