schoonheidssalon-soraya-darphin-the-art2Gezichtsbehandelingen Darphin

De salon biedt een ruime keuze aan Darphin gezichtsbehandelingen.
Darphin heeft voor elke huid een passende behandeling, die elk gericht is op het verbeteren en perfectioneren van de huid.

Onderstaand vindt u het uitgebreide aanbod.
Kunt u niet kiezen? Reserveer gewoon tijd en dan kijken wij samen op de dag van de behandeling waar u en/of uw huid behoefte aan heeft.

Behandelingen volgens de Darphin methode

De behandelingen voor het gezicht worden uitgevoerd in ca. 30 minuten, 75 minuten of 95 minuten.

De 30 minuten behandelingen zijn ideaal wanneer u weinig tijd heeft en u toch uw huid goed wilt verzorgen.
De noodzakelijke stappen worden uitgevoerd met als doel uw huid optimaal te behandelen.
De behandeling: reiniging, peeling, gezichtsmasker, hand- of voetmassage, dag- of nachtverzorging.

In de 75 minuten behandelingen ontvangt u, naast de noodzakelijke stappen om uw huid te verbeteren een massage en een masker voor het gezicht en de oogcontouren.
De behandeling: reiniging, peeling, 1 x massage, 1 x gezichtsmasker + oogmasker, hand- of voetmassage, dag- of nachtverzorging.
(Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden verwijderd (milia en/of comedonen)).

De 95 minuten behandelingen dompelen u onder in de wereld van Darphin en laten u en uw huid genieten. Een mooi moment voor uzelf met als resultaat een perfect verzorgde en verbeterde huid en een compleet ontspannen geest.
Bij behandeling: reiniging, peeling, 2 x massage, 2 x gezichtsmasker + oogmasker, hand- en voetmassage, dag- of nachtverzorging.
(Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden verwijderd (milia en/of comedonen)).

schoonheidssalon-soraya-darphin-bloem1Anti-aging – Exquisite at any age facials

Stimulskin collectie

De Stimulskin Plus collectie verbetert de elasticiteit van de huid en maakt de huid compacter en steviger. Maakt de huid voelbaar voller, lift en verbetert het aanzien van de gezichtscontouren. Vermindert lijntjes en rimpels. Verbetert de uitstraling van de huid en verheldert ouderdomsvlekken. Diep voedend. Versterkt en versoepelt de huidbarrière.

Prédermine collectie

De Prédermine collectie verbetert de elasticiteit en stevigheid. Vermindert het aanzien van rimpels en lift de huid.

Exquisâge collectie

De Exquisâge collectie versterkt de vochtbarrière van de huid. Hydrateert, verzacht en geeft comfort en soepelheid. Stimuleert het celvernieuwingsproces en werkt tegen vermoeidheid van de huid. Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar. De teint van de huid ziet er energiek en stralend uit.

Ideal Resource collectie

De Ideal Resource collectie is voor iedereen die de eerste rimpels, een gebrek aan een gezonde uitstraling, een onregelmatige huidstructuur en huidimperfecties wil bestrijden. Deze behandeling verbetert de uitstraling van de huid, verfijnt de huidstructuur, vernauwt de poriën en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes.

Prijs anti-aging behandelingen

•   95 minuten € 112,00
•   75 minuten € 96,50

schoonheidssalon-soraya-darphin-kiwiEssentials

Serene Soothing Facial

Intral collectie

De Intral collectie wordt ingezet bij een behandeling voor de gevoelige, kwetsbare en delicate huid met een oncomfortabel gevoel en met roodheid. Kalmeert de huid direct, vermindert roodheid en de gevoeligheid van de huid. Maakt de huidweerstand sterker.

Intense Hydrating Facial

Hydraskin collectie

De Hydraskin collectie is voor elke huid met een vochttekort, ruwheid en een oncomfortabel gevoel. Verbetert de vochtgraad in alle lagen van de huid. Voorkomt vochtverdamping en verbetert de totale vochthuishouding voor een soepele en stralende huid.

Rose collectie

De Rose collectie wordt ingezet voor vrouwen met een droge tot zeer droge huid, met een intens oncomfortabel gevoel door gebrek aan lipiden. Transformeert de droogste huid naar een comfortabele, soepele en gehydrateerde huid. Voorkomt vroegtijdige veroudering door natuurlijke lipiden aan te vullen voor soepelheid en het versterken van de huidbarrière.

Harmonizing Brightening Facial

Lumière Essentielle  collectie

De Lumière Essentielle collectie wordt ingezet voor vrouwen met tekenen van vermoeidheid, een doffe uitstraling en een vermindert herstel, die energie en hydratatie nodig hebben. Geeft de huid zichtbaar nieuwe energie en vitaliteit. Zorgt voor een langdurige energieproductie en laadt de huid op.

Prijs Essential behandelingen

•   95 minuten € 106,00
•   75 minuten € 86,00
•   30 minuten € 54,00

schoonheidssalon-soraya-darphin-bloem2

(Reinigende) behandeling met Darphin producten zonder massage

Deze behandeling bestaat uit: een reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, (vapozone),
onzuiverheden verwijderen (milia en/of comedonen), masker, dag- of nachtverzorging.
•     Prijs: € 72,50
•     Duur van de behandeling: ca. 55 minuten.