Microdermabrasie 2018-12-29T19:20:05+00:00

schoonheidssalon-soraya-logo-skeyndorMicrodermabrasie voor een stralend gladde huid

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen, maar naar mate wij ouder worden vertraagt dit proces. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Dit speciale concept bestaat uit een behandeling die geschikt is voor ieder huidtype en elke leeftijd. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een combinatie van microdermabrasie en/of air pulsator en/of ultrasound.

Microdermabrasie is geschikt voor verjonging van de huid, maar ook voor (behoud van) de jonge huid. Microdermabrasie wordt o.a. ingezet bij:
– acne en acnelittekens
– anti-aging
– fijne (mimische) rimpels
– futloze, droge en ruwe huid
– huidverjonging
– liftende resultaten voor de ouder wordende huid
– littekens
– ouder wordende huid
– panniculose (cellulite/sinaasappelhuid)
– pigmentvlekken
– rokershuid
– striae (zwangerschapsstrepen)
– vale huid
– vochtarme huid
– door zon beschadigde huid
– of als intensieve reiniging/oppepper voor iedere huid

Microdermabrasie

Met behulp van (aluminium)kristallen worden de bovenste laagjes van de opperhuid verwijderd, waardoor de huid geprikkeld wordt nieuwe cellen aan te maken.
Enerzijds wordt dus de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. U heeft onmiddellijk al na één behandeling een gladdere en frissere huid. Anderzijds stimuleert deze microdermabrasie ook de collageenproductie waardoor uw huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen.
Littekens en fijne rimpels kunnen vervagen, de huid krijgt een betere doorbloeding. Het resultaat is een beter, frisser en gladder uiterlijk. Acne en onzuiverheden kunnen tot de verleden tijd behoren.
Deze intensieve peeling is pijnloos en geeft een direct zichtbaar resultaat.
Klinische testen bewijzen dat al na 1 behandeling een huidstructuur verbetering van 19,6% is opgetreden.

Air-Pulsator

De Air-pulsator is een vacuüm-pulser massage met 220 bewegingen per minuut door wisseling van onderdruk en atmosferische druk.
De Air-pulsator kan vitale processen in het weefsel beïnvloeden, zoals:
– intensievere doorbloeding en betere doorstroming van het lymfevocht
– stimuleren van de stofwisseling
– betere en snellere afvoer van lichaamseigen afvalstoffen
– snellere verwijdering van vrije radicalen
– stijging van de vetverbranding in de cellen
– afbraak van vetophoping
– verbetering van het transport van lichaamseigen vitale stoffen, zoals hormonen, vitaminen en mineralen in de verstoorde celverbinding
– verhoging van de intercellulaire stofwisseling en enzymactiviteit in de fybroblasten (dit zijn cellen die weefsel maken en zorgen voor de stevigheid van de huid)
– vaster worden van bindweefsel, gladder worden van de huid en versteviging van de onderhuid
– verhelpen van doorbloedingsstoornissen

Ultrasound – dieper in de huid door geluid

Door middel van geluidsgolven (ultrasound) kunnen op een eenvoudige en veilige wijze enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden.
Het resultaat is dan ook veel hoger en langduriger dan bij masseren.
Enzymen en collageen- en vochtelementen verzachten het huidreliëf waardoor fijne rimpels vervagen en littekenweefsel een beter uiterlijk vertoont. Hyperpigmentatie kan in veel gevallen vervagen.

Skeyndor

Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt gewerkt met de hoogwaardige producten van Skeyndor.

Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona. Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat het merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen. Dit alles onder het motto ‘kwaliteit maakt verschil’.

In thuisland Spanje is Skeyndor de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Skeyndor laat al snel resultaten zien.
De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zijn verpakt in exclusieve behandelboxen. Waarbij voor iedere klant de behandelproducten apart zijn verpakt.

schoonheidssalon-soraya-skeyndor-eternal-treatment2 schoonheidssalon-soraya-skeyndor-corrective-treatment

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Heeft u een normale gezonde huid, dan is deze behandeling zeer geschikt als grondige reiniging en oppepper voor uw huid. Hierbij wordt de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Daarna worden met ultrasound de voor uw huid benodigde werkstoffen in de diepere lagen van uw huid gesluisd. Uw huid voelt daarna weer gezond, fris en zijdezacht aan. U heeft onmiddellijk al na één behandeling een gladdere en frissere huid.

Heeft u een specifiek huidprobleem, dan is het meestal beter om te starten met een kuur. Het aantal en de frequentie van de behandelingen hangt af van het huidprobleem. Daarbij is vaak ook het thuisgebruik van specifiek voor uw huid benodigde producten noodzakelijk. Tijdens het intakegesprek wordt met u een behandelplan afgesproken.

Na een kuurbehandeling is een onderhoudsbehandeling één keer in de 6 weken aan te bevelen.

Een behandeling volgens het Skeyndor Concept bestaat uit:
– oppervlakte reiniging
– dieptereiniging
– microdermabrasie
– verwijderen onzuiverheden
– air pulsator (indien nodig)
– insluizen van de werkstoffen d.m.v. ultrasound
– masker
– dag- of nachtverzorging
– advies thuisverzorging

Na de behandeling

Uw huid voelt na de behandeling zacht en strak aan. Uw huid kan door de versterkte doorbloeding warm voelen en wat rood zien, alsof u een dagje in de zon heeft doorgebracht. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden hervatten, u hoeft er niet voor thuis te blijven. De huid gaat niet vervellen en vertoont geen korstvorming. Wel is het een must gedurende de eerste dagen na de behandeling uit de directe zon te blijven en een crème met beschermingsfactor te gebruiken.

Contra indicaties

– Zwangerschap.
– Zeer dunne huid.
– Actieve acne.
– Elke abnormale of niet-vastgestelde pigmentatie.
– Verdachte moedervlekken of verheven plekjes in het te behandelen gebied.
– Beschadigde huid of actieve ontstekingen (bv. herpes, psoriasis, eczeem, infecties, uitslag).
– Laser resurfacing in het te behandelen gebied binnen 3 maanden.
– Elke medische conditie die verslechtering van de huidstructuur met zich meebrengt (genezingspatronen).
– Recent Roaccutane gebruik (binnen zes maanden).
– Traumatische of chirurgische littekens die niet ouder zijn dan 4-8 weken.
– Allergie of overgevoeligheid voor een van de producten.
– Geschiedenis van huidkanker in het te behandelen gebied.
– Door de zon verbrande huid.
– Een huid die korter dan 2 weken behandeld is met Injectables of andere fillers in het behandelgebied.

Behandeling losse behandeling € kuur van 5 behandelingen €
Gezicht – basis 84,00  375,00
Gezicht – anti-aging  94,00  420,00
Gezicht – anti-aging plus  100,50  450,00
Gezicht, hals en decolleté – basis  100,50  450,00
Gezicht, hals en decolleté – anti-aging  111,00  499,50
Gezicht, hals en decolleté – anti-aging plus  126,00  565,00
Decolleté 46,00 205,00
Rug  56,00  250,00

De behandelduur is 60 à 90 minuten.

De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan.
Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend.

Voor de plaatselijke behandeling van littekens gelden andere tarieven, omdat hiervoor vaak minder tijd benodigd is. Voor een half uur wordt € 45,00 gerekend.
Naast het gezicht kunnen ook andere lichaamsdelen behandeld worden.

Skeyndor behandelboxen

Aquatherm behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Power C+ Brightening Antioxidant behandeling gericht op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helderder, gelijkmatiger en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Clear Balance bestrijdt de hoofdoorzaken van de vette en/of onzuivere huid: onzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. Met de Clear Balance behandeling wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Brengt de huid in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar. De uitstraling is kalm, schoon en mat.

Power Hyaluronic behandeling is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Power Retinol behandeling is een egaliserende behandeling op basis van pure retinol en is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd en blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

Power Oxygen behandeling is een vitaliserende en herstellende behandeling en voorziet uw huid, dankzij de innovatieve formulering, van pure zuurstof en herstelt de celschade die is ontstaan door de invloeden uit het milieu.
De vale en/of vermoeide huid krijgt haar gezonde en energieke uitstraling terug en is daarnaast optimaal beschermd tegen luchtvervuiling.

Global Lift behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaaklijn en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Corrective behandeling is een uitermate doeltreffende behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huid opvullende en spier ontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Eternal behandeling is een intensief regenererende behandeling die een buitengewoon verjongend effect biedt en huidveroudering uitstelt. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.