Kleine behandelingen 2018-12-29T17:55:52+02:00

Kleine behandelingen

Op deze pagina vindt u de kleine behandelingen, die zowel los als in combinatie met een gezichtsbehandeling kunnen worden uitgevoerd.

Kleine behandelingen losse behandeling € tijdens een gezichtsbehandeling €
– bijwerken wenkbrauwen 11,75 9,50
– model maken wenkbrauwen 13,75 9,50
Verven
– wimpers 11,50 10,50
– wenkbrauwen 11,50 10,50
– wimpers en wenkbrauwen 17,00 15,00
Handen
parafinebehandeling + scrub n.v.t. 15,00
parafinebehandeling n.v.t. 11,00

Parafine handpakking

Een paraffine behandeling is een aangename en intensieve verzorgingsbehandeling voor uw handen. Het is een extra verzorgend masker voor ruwe, droge en gebarsten handen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel. Zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch en het verzacht uw nagelriemen. Een paraffine behandeling stimuleert de doorbloeding. Tevens kan het wat verlichting geven aan pijnlijke spieren zoals bij b.v. reuma en artritis.
Nadat uw handen zijn ingesmeerd met een voedende crème worden ze onder gedompeld in het paraffinebad, waardoor er een waslaag op uw handen ontstaat. Om de warmte goed te kunnen vast houden, worden ze ingepakt in een speciale plastic handschoen en daar overheen worden warmte vasthoudende wanten gedaan. Dit alles blijft ongeveer 10 minuten intrekken en hierna wordt de paraffine weer verwijderd.
Door de warmte gaan uw poriën open staan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken. Na deze behandeling voelen uw handen zeer aangenaam en zacht aan.
Een heerlijk moment voor uzelf, een weldaad voor uw huid!