schoonheidssalon-soraya-logo-meso-infusion-dcs

Meso Infusion, no needle therapie van Skeyndor

= mesotherapie zonder naalden

Terug gaan in de tijd….. Dat klinkt als science fiction.
Meso Infusion DCS (Delivery Carrier System) van Skeyndor is zéker geen science fiction maar werkelijkheid!

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden onder andere vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen van plantaardige oorsprong ingesluisd.

De No Needle Mesotherapie van Skeyndor is een revolutionaire technologie. Deze maakt het mogelijk, om de actieve ingrediënten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die vrijwel volledig pijnloos is en die tegelijkertijd tot 4000% meer efficiëntie aantoont.

Doel van de mesotherapie

Het voornaamste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barrière die waterafstotend is. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen echter via de opperhuid in de diepere huidlagen penetreren. Tegelijkertijd zal de electroporatie de huidcellen openen waardoor de ingrediënten rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen. Hierdoor kunnen cellen worden behandeld tot het onderhuids bindweefsel, welke onbereikbaar is voor de meeste cosmetische producten.

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.
Deze behandeling is ook geschikt voor jonge mensen om de huidveroudering nog wat langer buiten de deur te houden.

In het filmpje wordt gesproken over Mesoscience. Dit is de voorganger van het apparaat dat in de salon wordt gebruikt. De techniek is hetzelfde, maar de Meso Infusion is krachtiger en geeft een beter en sneller resultaat.

Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Meso Infusion wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid.
Meso Infusion biedt ook perfecte resultaten op het lichaam.

De techniek

De Meso Infusion techniek is bekroond met de nobelprijs voor de scheikunde. Dankzij de combinatie van innovatieve producten en de Meso Infusion by Skeyndor bereiken wij zonder gebruik van naalden, resultaten die u versteld doen staan!

schoonheidssalon-soraya-meso-infusionHet MESO INFUSION by SKEYNDOR apparaat combineert de volgende technieken:
•  Activeringsstroom
Een voorbereidende fase die de celdeling en het opname vermogen van de huid
vergroot.
•  Hydrophorese
Methode waarbij gebruik gemaakt wordt van pulserende stromen om zo actieve
bestanddelen in het huidweefsel te laten doordringen.
•  Elektroporatie
Deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren zodat de werkstoffen diep tot in de cellen wordt opgenomen.
•  Cryotherapie
Koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook wordt de huid gekalmeerd zodat het een bijzonder mooi resultaat geeft.

schoonheidssalon-soraya-meso-infusion-gezicht

GEZICHT:

Mesofiller

Meso-cosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.

schoonheidssalon-soraya-mesofiller

MesoBT-lift

MesoBT-lift is een meso-cosmetsche behandeling ontworpen om een langdurige ‘lifting’ aan de huid te geven en expressielijnen te verzachten.

Mesobright

Een behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke bescherming en bevordert de strakheid van de huid. Het product maakt het gelaat helderder, vermindert grove poriën en geeft u een gelijkmatige en stralender huid.

Meso deelbehandeling

Meso Infusion is tevens een zeer geschikte behandeling om plaatselijk toe te passen.
De Meso deelbehandeling is in te zetten bij bijvoorbeeld: oogcontour, lipcontour en kaaklijn.

schoonheidssalon-soraya-meso-model-na-20-behandelingen

Deze mevrouw heeft 20 behandelingen ondergaan.

Prijslijst

Gezicht: Mesofiller, MesoBT-lift, Mesobright

Losse behandeling 99,50
Kuurbehandeling
– 3 behandelingen à € 95,00 285,00
– 6 behandelingen à € 92,50 555,00
– 10 behandelingen à € 90,00 900,00
Deelbehandeling los 57,50
Kuurbehandeling
– 3 behandelingen à € 55,00 165,00
– 6 behandelingen à € 52,25 313,50
– 10 behandelingen à € 50,00 500,00

De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan.
Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend.

WAT KUNT U ZELF DOEN?
Om de werking van de ingesluisde stoffen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, is het aan te bevelen om na de behandeling 24 uur:
– niet te sporten of een activiteit uit te oefenen die een hitte ontwikkeling geeft
– niet zonnen
– geen warm water gebruiken
– geen producten gebruiken waarin retinol of glycolzuur zit

CONTRA INDICATIES:
Zwangerschap – Epilepsie – Pacemaker – Metalen platen/pinnen (in het te behandelen gebied).

Wilt u meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.