SKEYNDOR

Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor
het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona.

schoonheidssalon-soraya-skeyndor-sfeerbeeldSkeyndor

Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona. Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud).
En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen.
Dit alles onder het motto ‘kwaliteit maakt verschil’.

the SCIENTIFIC SKINCARE

In thuisland Spanje is Skeyndor de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

Hoogwaardig en uitgebreid assortiment

Skeyndor onderscheidt zich van andere salonmerken door een uitgebreid assortiment producten met een zachte geur, een prettige structuur en een zeer luxe uitstraling. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huidverzorging voor mannen en zonproducten. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk.

De kwalitatief hoogwaardige producten hebben een rijke samenstelling aan werkstoffen en geven een direct resultaat. Skeyndor heeft voor elk huidtype en elke leeftijd de juiste huidverzorging.

Dierproefvrij, hypoallergeen en dermatologisch getest

Skeyndor behoort tot de grotere Europese merken en hecht grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en productverbetering. Voor wat betreft de hoeveelheid werkzame stoffen, de kwaliteitsnorm in Spanje ligt aanzienlijk hoger dan in andere landen. Niet voor niets wordt een aantal Skeyndor producten aanbevolen door gerenommeerde dermatologen en medisch specialisten.

  • Dermatologisch getest
  • Kwalitatief zeer hoogwaardige producten met plantenextracten gecombineerd met ingrediënten uit zee
  • Voor elk huidprobleem een oplossing zoals acne, ouderdomsvlekken, rimpels, onzuivere en vermoeide huid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Niet getest op dieren, maar op vrijwillige proefpersonen!
  • ISO gecertificeerd: Good Manufacturing Practices Certification for Cosmetics (ISO 22716:2007)