Reviderm cadeausets

schoonheidssalon-soraya-reviderm-sensational-face-ecm-2Sensational face:

  • Onverslaanbaar duo: het Peptide Line Lift Mask verstevigt niet alleen de collageenstructuur, maar activeert ook de vorming van nieuw collageen voor een stevigere en strakkere huid.
  • De ECM Repair Cream met de hightech werkstof MatriBuild® is een regenererende structuurcrème voor het verstrakken van de contouren. Verbetert de huidkwaliteit voor een gladde huid met een rustige teint en een stevig weefselstructuur.

Klinkt als een perfect sinterklaas- of kerstcadeau, niet?

Sensational Face set € 129,00
– ECM Repair Cream (50 ml)
– Peptide Line Lift mask (15 ml)

Anti-aging set met dag- en nachtcrème, vermindert het natuurlijke verlies van vocht in de huid en vermindert roodheid en irritatie.
Het masker bevat verschillende peptiden voor een stevigere en strakkere huid. Rimpels worden minder zichtbaar.

schoonheidssalon-soraya-reviderm-sensational-eyes-2Sensational eyes:

  • Fonkelende ogen… en niet alleen bij het geven van cadeautjes! De crèmebasis van de Reviderm Eye C Perfection is vrij van emulgatoren. Geeft de gladde oogzone meer spankracht door langwerkende actieve vitamine C en hyaluronzuur. Geeft nieuwe glans aan vermoeide ogen en vermindert donkere kringen.
    Psst – de gratis toegevoegde collagen eye pad sensitive+ is ideaal voor speciale dagen en geeft een frisse uitdrukking.
  • Voor stralende ogen op het feest: de Reviderm collagen eye pads sensitive+ zijn perfect voor bijzondere dag zoals de kerstperiode. Mangaan en een cafeïne-complex verminderen schaduwen onder de ogen en strijken tegelijkertijd rimpeltjes onder de ogen glad.

Sensational Eyes Set € 75,00
– Eye C Perfection (30 ml)
– Collagen Eye Pads masker (1 set)

Deze sets zijn niet meer verkrijgbaar.