schoonheidssalon-soraya-purus-acne-purus-lotionPurus Lotion

Huidtype

Vette, onzuivere huid en acne huid

Omschrijving

Speciaal voor de vette en onreine huid, bevat o.a. het natuurlijke melkzuur voor de stabilisatie van de pH-waarde, belangrijk voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière. Purus Lotion helpt bij het reduceren van de talgproductie en heeft een zeker uitdrogend effect.
Tevens wordt gebruik gemaakt van de anti-microbiële eigenschappen van het percentage gedenatureerde ethylalcohol dat de lotion bevat. Helpt de huidstructuur verfijnen en grove poriën te verminderen.

Gebruiksaanwijzing

‘s Ochtends en ’s avonds gebruiken na reiniging en voor de dag- of nachtcrème, als een masker gebruikt wordt, na het masker. Vanwege de sterke activiteit kan het nodig zijn na verloop van tijd wanneer de huid sterk droogt en/of reageert, alleen de pustels / puistjes aan te stippen of alleen dat deel van het gelaat waar de pustels gelokaliseerd zijn.
Tip: wanneer u puistjes heeft, zorgt u er dan voor dat u altijd een kleine hoeveelheid Purus Lotion bij u heeft; zodra een puistje gaat jeuken of irriteren direct een weinig Purus Lotion op een wattenschijfje of op een puntje van een doekje aanbrengen en het bewuste puistje aanstippen.
Bij teveel uitdrogen afwisselen met Lotion Humedios, of helemaal overstappen op Lotion Humedios.

Verpakking: flacon 125 ml.

Wil je een product bestellen?
Stuur een whatsapp, sms of email.