schoonheidssalon-soraya-pupa-vamp!-mascara-sexy-lashesPupa Vamp! Mascara Sexy Lashes

De Sexy Lashes Mascara van Pupa geeft volume, lift en krult!

De wimpers zien er buitengewoon vol uit en worden benadrukt door de verbazingwekkende krul en een gevaarlijk sexy silhouet!

Na het ongeëvenaarde succes van de VAMP! Mascara is Pupa Milano doorgegaan met het ontwikkelen van een nieuw product dat de zwaartekracht uitdaagt, volume geeft en daarbij ook de wimpers de perfecte krul geeft. Een product dat het resultaat is van een uitgebreid onderzoeksproces en marktanalyse. Het resultaat is VAMP! SEXY LASHES waarbij volume samengaat met een super krullende werking voor een opvallende, sensuele look.

VAMP! SEXY LASHES:

  • Onmiddellijk extreem volume, zonder de wimpers een zwaar gevoel te geven.
  • Voedende eigenschappen om de wimpers soepel te houden.
  • Hoge pigmentatie dat vanaf het eerste gebruik een intens zwarte kleur geeft.
  • Vlekt niet.
  • Extra Black.

Het borsteltje is vrij groot en zo gevormd dat de kleine haartjes aan de zijkanten van je wimpers extra gelift worden, voor een extra volume en sexy effect.
De mascara geeft vanaf het eerste laagje enorm volume zonder te klonten. Ook niet als je er nog wat laagjes overheen aanbrengt.

Door de mix van organisch gecertificeerde bijenwas en Carnauba was geeft het direct een vol en volumineus effect zonder zwaar aan te voelen. De haartjes versterken het krullend effect en geven de wimpers een sensuele oogopslag.

Verder bevat de formule speciale filmende bestanddelen, die ervoor zorgen dat de wimpers de hele dag gekruld zijn zonder te klonten of te vlekken.
De crèmige textuur is verrijkt met organische shea butter dat de wimpers omhult zonder ze te verzwaren. Zo blijven ze soepel en flexibel.

De inhoud is maar liefst 12ml.

Laag risico op allergieën, oogheelkundig getest, parabeen vrij, geschikt voor gevoelige ogen en voor mensen die contactlenzen dragen.