schoonheidssalon-soraya-pupa-natural-side-lijn2Pupa Natural Side lijn

Nieuwe lijn natuurlijke make-up producten van het trendy merk Pupa Milano.

Met de Natural Side lijn wil Pupa de natuurlijke schoonheid combineren met glamour. Dit heeft geresulteerd in een productlijn, waarbij alle producten voor 86% tot 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. De kwaliteit en zuiverheid van de formule is hiermee gegarandeerd, zonder in te leveren op de prestaties van de make-up zoals je dat van Pupa make-up gewend bent.

De verpakkingen van de Pupa Natural Side lijn zijn samengesteld uit duurzame producten en/of gerecycled materiaal. De doosjes zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en zijn 100% recyclebaar.

De Natural Side lijn bevat verschillende make-up producten:

– De Natural Side Face Primer is een ideale basis voor een goede make-up look. De primer heeft een verzachtende, verzorgende en hydraterende werking en draagt bovendien bij aan het behoud van de make-up.

– De Natural Side Foundation en Concealer zorgen, met dank aan het hoge percentage natuurlijke ingrediënten, voor een natuurlijk gecamoufleerd effect.

– De Natural Side Compact Powder is een lichte en zijdezachte poeder die de huid een egale en matte uitstraling geeft. De poeder bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten!

– Voor een natuurlijke, egale bruine teint heeft Pupa de Natural Side Bronzing Powder. De fluweelzachte en fijne poeder bestaat voor 99,9% uit natuurlijke ingrediënten.

Met de producten uit de Natural Side lijn creëer je een natuurlijke look met kwalitatieve make-up producten op basis van natuurlijke ingrediënten.

Voor meer informatie: klik hier.

Dermatologisch getest.
Bevat geen: Parabenen – Siliconen – Vaseline, Petrolaten (PEG’s) – Synthetische kleuren – Parfum – Chemische filters.
Niet-comedogeen. Nikkelvrij.
100% recyclebare verpakking.  Laag risico op allergieën.
Gemaakt in Italië.