schoonheidssalon-soraya-pupa-natural-side-compact-powder2Natural Side Compact Powder

PUPA Natural Side Compact Powder is een lichte en zijdezachte poeder die perfect bij de huid past. Het geeft de huid een egale en matte uitstraling, maar wel op een natuurlijke manier.

De poeder bevat Jojoba-oliën, deze hebben een hydraterende werking en zorgen dat de huid niet uitdroogt. Het aanbrengen van de poeder wordt vergemakkelijkt met het spiegeltje en de zachte applicator.

De poeder bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. De PUPA Natural Side Compact Powder is dé poeder voor een egaal en natuurlijk uitziende huid!

Gebruik

De Pupa Natural Side Compact Powder kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kan gebruikt worden zonder andere make-up, dus direct op de gereinigde huid aanbrengen voor een “nude-effect”. Ook kan de poeder over de make-up gedragen worden. Tot slot kan de poeder gedurende de dag op plekken in het gezicht worden aangebracht die glanzend beginnen te worden.

Reinig de huid voor het aanbrengen. Gebruik eerst de Natural Side Face Primer voor een landurig Natural Effect en de Pupa Natural Side Foundation voor een superdekking.

Make-up resultaat

Een egaal en natuurlijk uitziende huid.

De Natural Side Compact Powder is verkrijgbaar in de kleuren:
001 Light Beige, 002 Natural Beige, 003 Warm Beige.

schoonheidssalon-soraya-pupa-natural-side-compact-powder3

Bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Dermatologisch getest. Bevat geen: Parabenen – Siliconen – Vaseline, Petrolaten (PEG’s) – Synthetische kleuren – Parfum – Chemische filters. Niet-comedogeen. Nikkelvrij.
100% recyclebare verpakking.  Laag risico op allergieën.