Healthy Aging met OPC

OPC is de afkorting van ”oligomere procyanidine”.
OPC is minder bekend dan vitaminen, maar het heeft een aanzienlijk sterkere anti-oxidatieve werking.
Zo bereikte OPC in studies een effect van meer dan 18 keer dat van vitamine C en bleek de stof 50 keer zo sterk als vitamine E.

Vrije radicalen
Ieder van ons veroudert; dat is onvermijdelijk. Enerzijds omdat de bescherming op onze DNA-strengen (zogenaamde “telomeren”) mettertijd korter wordt.
Hoe snel wij verouderen, hebben wij echter zelf in de hand, omdat wij veel verouderingsfactoren actief kunnen beïnvloeden.
Wat onze huid betreft geldt dit vooral voor oxidatieve stress die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Naast een gezonde levensstijl (bescherming tegen UV-licht, evenwichtige voeding, niet roken, enz.), zijn antioxidanten in cosmetica de wetenschappelijk onderbouwde gouden standaard tegen de tand des tijds.
Door de huidcellen tegen oxidatieve stress te beschermen, wordt vroegtijdige rimpelvorming voorkomen, alsook beschadiging van de bloedvaten en secundaire problemen zoals een gebrek aan vocht.

Versuikering (glycatie)
Een ander pluspunt zijn werkzame stoffen tegen glycatie, d.w.z. tegen de vorming van vroegtijdige eindproducten van versuikering, waarvoor de technische term “Advanced Glycation Endproducts” of AGE’s is.
Zulke AGE’s zorgen ervoor dat bloedvaten en eiwitten, zoals collageen, gaan verstijven, dat er meer rimpels ontstaan, dat de huid gaat verslappen en dat contouren vervagen.

Kortom:
een gezonde veroudering (healthy aging) van de huid is mogelijk, maar alleen als de kwaliteit en de concentratie van de cosmetische stoffen precies goed zijn.

Nieuw

Reviderm heeft twee nieuwe producten aan haar OPC reeks toegevoegd.

sxhoonheidssalon-soraya-reviderm-anti-glycation-opc-concentrate-1Anti-glycation OPC Concentrate

Het Anti-glycation OPC Concentrate van Reviderm is een vederlicht en krachtig serum.

Een uniek concentraat met multifunctionele glycatieremmer tegen de versuikering van de huid en bloedvaten.
De OPC neutraliseert vrije radicalen en behoudt de natuurlijke elasticiteit van de huid.
Deze glycatieremmer optimaliseert bovendien de barrière functies van de huid en zorgt voor een gelijkmatige teint.

– Snel absorberend, zeer doeltreffend serum
– Ook voor jonge klanten als preventie tegen weefselverstijving
– Multifunctioneel trio van actieve bestanddelen uit AGF (vooral tegen versuikering), Prunus mume-vruchtenextract (vooral tegen pigmentvlekken) en OPC uit pijnbomen (vooral tegen oxidatieve stress).

Inhoud

Flacon, 30 ml
Nu tijdelijk met nutricosmetics OPC age control (zolang de voorraad strekt).

sxhoonheidssalon-soraya-reviderm-opc-fluid-forte-1OPC Fluid Forte

OPC Fluid Forte van Reviderm is dé oplossing bij vasculaire instabiliteit en wanneer de huid behoefte heeft aan regeneratie bij de eerste tekenen van veroudering.
Het krachtige antioxidant OPC zorgt voor een duurzame bescherming van de huidcellen en bloedvaatjes en compenseert de omgevingsstress. Hyaluronzuur en een vochtbooster zorgen voor een stevig, glad en stralend uiterlijk. De huid wordt voller en elastischer.

OPC Fluid Forte is een luchtige crème.
De luchtige structuur van de créme maakt het product ook geschikt om als serum onder een crème gebruikt te worden, met name heerlijk in de winter.

Ook een heerlijke fluïde als anti-aging voor mannen: aftershave met huid verjongend effect.

Resultaat

– De huid krijgt effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering.
– De Multifunctionele celbescherming vermindert rimpels, verbetert de huidstructuur en de elasticiteit van de huid en bloedvaten.
– De huid is langdurig en diep gehydrateerd voor een merkbaar vollere huid.

Inhoud

Flacon, 30 ml
Nu tijdelijk met nutricosmetics skin-hair-nail care (zolang de voorraad strekt).

2023-09-13T17:57:40+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant