Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate

Het nieuwe Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate is de ideale combinatie van krachtige Retinol, een mix van voedende botanische oliën en regenererende botanische extracten voor de rijpe huid.

Eigenschappen

Voor een jonger uitziende huid en jeugdige ogen: 60 capsules voor eenmalig gebruik in een glazen pot van 50 ml, voldoende voor een kuur van 2 maanden.

De zachte en fijne textuur wordt snel door de huid opgenomen.

Retinol versnelt het herstellend vermogen van de huidcellen, dat bij veroudering vertraagd, en stimuleert de natuurlijke productie van collageen.

De voedende botanische oliën van Jojoba, Sesam, Macadamia en Argan zorgen voor onmiddellijke hydratatie van de huid en maken de huid voller. De huid heeft meer glans en voelt soepel en zacht aan.

De regenererende botanische extracten van Granaatappel, Salie en Veenbes versterken de huidbarrière om irritaties te verminderen.
Het Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate bestaat voor 98% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

Retinol is een zeer krachtig ingrediënt, maar ook gevoelig voor zuurstof, warmte, licht en zware metalen. Daardoor kan het makkelijk zijn werking verliezen als het niet goed wordt beschermd. Om deze reden is het Youth Retinol Oil Concentrate verpakt in luchtdichte en ondoorzichtige capsules, die bewaard worden in een ondoorzichtige glazen pot om de werking te kunnen waarborgen.

Voor wie

– Alle huidtypen
– Voor het gezicht
– Voor de ogen
– Ideaal bij: lijnen en rimpels, dofheid, minder stralende huid en grove textuur.

Resultaat

– Vermindert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels.
– Voedend en verstevigend
– Verbetert de uitstraling en tint.
– Verbetert de huidtextuur.

Gebruiksaanwijzing

– Breng het ’s avonds 1 capsule aan op het gezicht, de hals en het gebied rond de ogen.
– Draai de capsule open.
– Knijp vervolgens de hele capsule voorzichtig uit in de handpalm en breng aan op de huid vóór het aanbrengen van de nachtverzorging.
– Of meng het Oil Concentrate met de nachtverzorging door de hele capsule voorzichtig op de crème in de handpalm uit te knijpen.

Te gebruiken in kuurverband gedurende 60 dagen, elke dag, of voor ‘onderhoud’ om de dag.

Belangrijkste ingrediënten

– Retinol
Jojoba, Sesam, Macadamia en Argan oliën
– Granaatappel, Salie en Veenbes extracten

Voor 98% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong.
Vrij van parabenen, minerale olie, ftalaten, formaldehyde.
100% biologisch afbreekbare capsules, voor enkelvoudig gebruik.
Klinisch bewezen resultaat.
Dermatologisch getest voor gezicht én oogcontour.

Inhoud

Pot met 60 capsules

Darphin Environmental Leightweight Shield SPF50

Door het gebruik van het Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate wordt ‘s nachts de celvernieuwing van de huid gestimuleerd. Het is daarom belangrijk om overdag de huid extra te beschermen met de Environmental Leightweigh Shield SPF50 uit de Intral lijn. Dit “schild” heeft een een drievoudige werking: het beschermt tegen vervuiling, UVA en UVB. De lichte formule is een perfecte make-up basis.