schoonheidssalon-soraya-darphin-hydraskin-cooling-hydrating-gel-maskDarphin Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask

Een bubbly hydraterend en verkoelend masker om vocht in de huid te sluiten.
Houdt de huid 24 uur gehydrateerd, zelfs nadat het product is verwijderd.

De drie hoofdingrediënten hyaluronzuur, bruine alg en vlinder lavendel zorgen ervoor dat de huid 24 uur gehydrateerd is. Het Cooling hydrating gel mask heeft een gel textuur met luchtbelletjes. Deze luchtbelletjes dragen onder andere bij aan het verkoelend effect op de huid. De bruisende verfrissende geltextuur schudt de vermoeide huid wakker.

Huidtype

– normaal tot gecombineerde huid
– gedehydrateerde huid
– vermoeide huid

Resultaat

Direct

– hydrateert de huid
– geeft volume aan de huid
– heeft een verkoelend effect

Resultaat gedurende 24 uur

– herstelt het vochtgehalte 24 uur lang
– maakt de huid gezond en uitgerust
– verlicht een trekkerig gevoel
– herstelt de vochtbarrière van de huid
– helpt het vochtverlies van de huid tegen te gaan
– de huid is 66% beter gehydrateerd gedurende 24 uur, na het verwijderen van het masker, dan de huid was voor het aanbrengen van masker.

Gebruik

Mag 1 tot 3 keer per week gebruikt worden.
Breng een dunne laag aan op je gereinigde huid van het gezicht en de hals. Vermijd de huid van de oogcontouren. Laat het masker 10 minuten zitten. Verwijder de laatste restjes met een vochtig sponsje of washand.

Tip 1: Voeg water toe met je vingertoppen om de textuur weer vochtig te maken. Masseer tot het dikker en kleveriger wordt. Blijf water toevoegen en masseer het over het gezicht en hals gedurende een paar minuten. Spoel af met water.

Tip 2: Leg het maker 30 minuten voor gebruik in de ijskast. Het draagt bij aan een extra verkoelende ervaring. Ideaal voor na het zonnen!

Ingrediënten

schoonheidssalon-soraya-darphin-hydraskin-cooling-hydrating-gel-mask-hydratatiecircel

– Hyaluronzuur: trekt water aan op het huidoppervlak en houdt het vast om het vochtreservoir van uw huid te vergroten. Het ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid.
– Bruine alg: deze algen helpen het watergehalte in de huid te verspreiden om de hydratatie van de huid te verhogen en te verbeteren.
– Butterfly Lavender: verhoogt de ceramiden in de huid om de vochtbarrière van uw huid te versterken en vochtverlies te verminderen.

88% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
Vrij van parabenen, phthalaten, minerale oliën, formaldehyde.

Pot, 50 ml