Reviderm heeft 4 mooie cadeau sets samengesteld om cadeau te geven voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of zomaar. De sets zien er feestelijk uit en zijn zeker leuk om te krijgen of te geven. Zo kan iedere huid er stralend uitzien.

schoonheidssalon-soraya-reviderm-contouring-setContouring set

De Contouring lijn is het neusje van de zalm van Reviderm.

Reviderm heeft met de Contouring lijn krachtige producten ontwikkeld die veel meer zijn dan alleen maar liftend en de standaard van anti-aging cosmetica naar een nieuw niveau tillen. Zij werken in op alle niveaus van huidveroudering en in alle huidlagen. De unieke interactie van de toonaangevende actieve ingrediënten activeert de huideigen regeneratie- en herstelprocessen. Het weefsel blijft elastisch en soepel, rimpels worden zichtbaar gladgestreken en de contouren worden strakker.

De set bevat:
– Day Contouring (20 ml)
– Night Contouring (20 ml)
– Neck & Décolleté Contouring (20 ml)
– Express Lifting Mask (20 ml)

schoonheidssalon-soraya-reviderm-skintelligence-setSkintelligence set

De Skintelligence set van Reviderm bevat twee schitterende anti-aging producten.

Het Daily Double C serum van Reviderm is een fluwelig, gel-achtig serum met een zeer laag vetgehalte.
Collageen vernieuwing zorgt voor een soepele en stevige huid, met een levendige & frisse uitstraling. Het serum met micro-ingekapselde vitamine C en zeer effectieve Hyaluronzuur maakt de huid glad en beschermt deze tegen oxidatieve stress. De vorming van nieuw collageen wordt geactiveerd en de diepgaande hydratatie vermindert fijne lijntjes en rimpels. De teint ziet er fris uit en de huid voelt soepel aan.

ECM Repair Cream van Reviderm bevat de hoogtechnologische werkstof MatriBuild©. Deze werkstof regenereert de basissubstantie van het bindweefsel, verbetert de celcommunicatie en herstelt de natuurlijke huidfuncties. De werkstof MatriFirm activeert de oppervlaktespanning en laat de huid merkbaar steviger aanvoelen.

De set bevat:
– Daily Double C serum (20 ml)
– ECM Repair Cream (30 ml)

schoonheidssalon-soraya-reviderm-skindication-setSkindication set

De Skindication set van Reviderm bevat twee producten uit de Hydro2 Infusion lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de vochtbalans in de huid herstellen.

Het Hydro2 Infusion Serum van Reviderm is rijk aan Hyaluronzuur en aminozuren. Het serum richt zich op het hydrateren, voeden en verzorgen van de huid. Rimpels en lijntjes worden zichtbaar verfijnd.
Het verfrissende concentraat verlicht het gevoel van spanning en gaat milia tegen, die ontstaan in verband met een vochtarme huid. De huid wordt versoepeld en verzacht waardoor het heerlijk aanvoelt.
Het Hydro2 Infusion Mask van Reviderm is een vochtbehoudend en vochtregulerend masker.
Dankzij de filaggrinol en de biometische aminozuren krijgt de huid energie en wordt het vochtgehalte geoptimaliseerd. Het masker zorgt ervoor dat schilferingen worden verminderd en dat rimpels worden verzacht. Het verfrissende masker verlicht het gevoel van spanning en gaat milia tegen, die ontstaan in verband met een vochtarme huid.

De set bevat:
– Hydro2 Infusion serum (20 ml)
– Hydro2 Infusion mask (30 ml)

schoonheidssalon-soraya-reviderm-skinessentials-setSkinessentials set

De Skinessentials set van Reviderm is de perfecte start voor een gezonde huid.
Immers … zonder peeling geen anti-aging.

De Enzym peeling liquid en Enzym peeling pasta zorgen voor een snelle dieptereiniging met een exfoliërende werking van het gezicht. De enzymen in de producten zorgen ervoor dat de huidcellen die te lang op het gelaat zitten, loslaten en verwijderd worden. Hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

De set bevat:
– Enzym peeling liquid (20 ml)
– Enzym peeling paste (30 ml)