schoonheidssalon-soraya-pupa-natural-side-foundation2Natural Side Foundation

PUPA Natural Side Foundation is een lichtgewicht foundation. Door de lichte textuur van de foundation hecht deze uitermate goed aan de huid en voelt dan ook aan als een tweede huid. De huid voelt fluweelzacht en heeft een natuurlijke uitstraling.

De bestanddelen in de foundation zijn van natuurlijke oorsprong. Het oranje water zorgt ervoor dat de foundation een hydraterende werking heeft.

De PUPA Natural Side Foundation beschikt over een SPF 6, hiermee is de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, zoals Uv-straling.

Gebruik

Voor gebruik goed schudden.

Breng de foundation vanuit het midden van het gezicht naar buiten aan, met een vinger of foundation kwast. Vergeet hierbij niet de haarlijn goed mee te nemen. Vervaag vervolgens de foundation van de kin naar de basis van de nek en de hals om zo een perfecte kleur overgang te krijgen.

Tip: Gebruik vooraf de Pupa Concealer om grotere oneffenheden, vlekjes en wallen onder de ogen weg te werken. Gebruik de Pupa Primer voor een super gladde lang houdende dekking.

Make-up resultaat

Laat de huid stralen met een natuurlijke dekking.

De Natural Side Foundation is verkrijgbaar in de kleuren:
010 Porcelain, 020 Light Beige, 030 Natural Beige, 040 Beige, 050 Sand en 060 Golden Beige.

schoonheidssalon-soraya-pupa-natural-side-foundation-kleuren1

Bestaat voor 86,9% uit natuurlijke ingrediënten.

Licht gewicht draagcomfort
Verrijkt met Desert Date Oile en Orange water die de huid hydrateren.

Dermatologisch getest. Bevat geen: Parabenen – Siliconen – Vaseline, Petrolaten (PEG’s) – Synthetische kleuren – Parfum – Chemische filters. Niet-comedogeen. Nikkelvrij.
100% recyclebare verpakking.  Laag risico op allergieën.