My Skincaud

Ontdek jouw huidcode, in slechts 1 stap, en jij weet voor altijd wat belangrijk is en hoe je je huidkenmerken kunt beïnvloeden

Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet je zeker dat je het beste regime gebruikt voor jouw huid? Veel mensen investeren in prijzige producten maar bereiken niet het gewenste resultaat. Daarom heeft Pascaud My Skincaud ontwikkeld!

My Skincaud geeft informatie prijs over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten je je moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst.

schoonheidssalon-soraya-pascaud-my-skincaud-dna-kit-allesDNA-test

My Skincaud is een DNA-test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken.
My Skincaud kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Universiteit Maastricht

Om een test aan te bieden van maximale kwaliteit werkt Pascaud samen met de Universiteit Maastricht. De ontwikkeling van de test en bijbehorende serums heeft Pascaud uitgevoerd in samenwerking met een gespecialiseerde professor in complexe genetica.

Een persoonlijk huidadvies

Een gepersonaliseerd huidadvies is de basis voor het bereiken van je mooiste huid. Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA?
Jouw DNA is onze inspiratie voor de ontwikkeling van zeven gespecialiseerde serums, die je kunt gebruiken in combinatie met jouw favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten.   

De 7 serums

Er zijn zeven verschillende serums ontwikkeld. Ieder serum bestaat uit een zeer krachtige en zuivere formulering. In alle zeven serums zijn de werkstoffen gericht op één specifiek doel, zoals bijv. het voorkomen van rimpels, pigmentvlekken of dehydratie. Hierdoor bevat elk serum ingrediënten van een hele hoge concentratie.
Wanneer er behoefte is aan het aanpakken van meerdere ‘problemen’ kunnen verschillende serums gecombineerd worden.

Privacy

Om jouw privacy maximaal te waarborgen, werkt My Skincaud met een volledig anonieme applicatie voor op je mobiele telefoon. My Skincaud vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor is je privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot jouw DNA-rapport en huidcode zonder dat je hier toestemming voor geeft. Vanuit de app komt een persoonlijke code naar voren. De verdiepende uitleg wordt in de app toegelicht.

Klik hier voor informatie over de test.

Informatie over de serums vind je hier.