schoonheidssalon-soraya-logo-lheLHE behandelingen

LHE apparatuur wordt wereldwijd in duizenden salons en instituten gebruikt om mensen duurzaam te ontharen, maar ook om hun huid te verbeteren door het verwijderen van pigmentvlekken en andere ongemakken. Het aantrekkelijke van de behandelingen die met LHE apparatuur gegeven worden, is dat het omringende weefsel niet beschadigd wordt.

LHE betekent Light Heat Energy. LHE is een technologie waarbij door middel van lichtflitsen bepaalde gewenste effecten in uw huid worden bereikt. Deze effecten kunnen o.a. zijn: duurzaam ontharen, huidverjonging en verbetering en behandeling van acne, couperose en pigmentvlekken.

Voordat er gestart wordt met een behandeling traject vindt eerst een intakegesprek plaats. Het gesprek heeft tot doel vast te stellen of er misschien redenen zijn, vanwege uw gezondheid of medicijngebruik, waarom u niet behandeld zou kunnen worden. Dit worden contra-indicaties genoemd. In sommige gevallen dient u hiervoor ook uw eigen huisarts te raadplegen.
schoonheidssalon-soraya-lhe-mistralGedurende het consult worden een of meer testflitsen gemaakt om te beoordelen hoe uw huid op het flitsen reageert. Dit is uiteraard mede bepalend voor de inhoud van het behandelplan.

Op basis van dit gesprek en de conditie van uw huid, wordt een behandelplan opgesteld dat tot het gewenste resultaat moet leiden. Aan het eind van het consult geeft u toestemming voor het afgesproken behandelplan en maakt u een afspraak voor uw eerste behandeling.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.