Bioslimming body wrap 2017-11-14T16:02:46+01:00

schoonheidssalon-soraya-bioslimming-award-2015Bioslimming body wrap

De Bioslimming body wrap is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen), de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.

Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming body wrap vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

schoonheidssalon-soraya-bioslimming-wrapDe revolutie in Body wraps

Bioslimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag.
In tegenstelling tot traditionele Body wraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam voor u. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.

Gericht op cellulitis en vetophopingen

Het unieke van de Bioslimming body wrap is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt.
98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts twee weken.
100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.

De resultaten

– Vermindering van cellulitis & centimeters
– Versnelt gewichtsverlies
– Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
– Elimineert afvalstoffen
– Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
– Voorkomt rode en blauwe spider neavies
– Vermindert gevoel van zware benen
– Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

De behandeling

De behandeling duurt ca. 60 minuten.
Eerst wordt uw lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd en bedekt met folie. U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontpannen.
Na dit half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en u zult merken dat u het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat u gedurende de dag nog wat rillerig bent.

Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u 6 behandelingen binnen 4 weken aan. Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder.

Belangrijk

De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.
Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden.
Tot 4 uur na de behandeling mag u niet douchen.

Prijs

Buik, billen, bovenbenen
Losse behandeling € 120,00. Nu tijdelijk ter introductie € 98,00.

Buik, billen, bovenbenen, bovenarmen
Losse behandeling € 145,00. Nu tijdelijk ter introductie € 115,00.

Informeer vrijblijvend naar de kuurprijzen, de prijs zal u verbazen.

Producten voor thuisgebruik

De Bioslimming thuis kit is ontwikkeld om de resultaten van de salonbehandelingen te versterken. Deze trio is 100% Paraben vrij.
Ons advies is om de Bioslimming Homecare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer u geen behandeling heeft. Daarmee zult u de resultaten, verkregen tijdens professionele salonbehandelingen, niet alleen maar behouden maar ook versterken.
Indien u een gevoelige huid heeft adviseren wij u om na 3-4 uur te gaan douchen.

Tip voor snellere resultaten: De Bioslimming kan ook erg goed gebruikt worden door het aan te brengen voordat je gaat sporten.

schoonheidssalon-soraya-bioslimming-active-slimming-gel1. Active Slim Gel pakt effectief cellulitis aan, verstevigde huid en activeert en stimuleert vetverbranding en daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt.

Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben.
Gebieden: De Active Slim Gel is gemaakt voor benen en billen.

schoonheidssalon-soraya-bioslimming-active-slimming-cream2. De Active Slim crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en toont en modelleert het lichaam.

Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug.
Gebieden: Active Slim crème biedt is een doorbraak in het verminderen van hardnekkig vet op de heupen, buik, taille en armen.

schoonheidssalon-soraya-bioslimming-ultra-slim-effect3. Ultra slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.

Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.
Gebieden: Alle gebieden die behandeld zijn met gel 1 en crème 2.

€ 49,50 per stuk, alle 3 samen € 135,00.